Smještaj

Apartman za 4 osobe

A4 - Za četiri osobe, Površine: 50m2

Apartman*** za 4 osobe se sastoji od spavaće sobe (bračna postelja 160x200), dnevne sobe s dva rastezljiva kauča(120 x 200), kuhinje s blagovaonom te kupaonicom i dvije terase, otkrivena i natkrivena,obe opremljene.

Oprema i uređaji: klima uređaj, radio sa CD, TV- ravni ekran, Wi-Fi, uređaj za glačanje rublja,  stol za glačanje dječji krevetić, dječji visoki stol, perilica rublja, posteljina i ručnici za osobnu higijenu, sušilo za rublje

Kuhinja  sadrži: Posuđe i pribor za jelo,  Pećnica, Ploča za kuhanje (app/4 = 3 plina + 1 elek.), hladnjak s zamrzivačom, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, pekač za pizzu, stol i stolice, kuhinjske krpe, sredstva za pranje suđa i sredstva za čišćenje.

Kupaonica uključuje: banju samo, tuš kadu, fen za kosu, toaletni pribor (tekući sapun za ruke i toaletni papir) i sredstvo za čišćenje.

Apartman studio za 3 osobe

Studio+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 27m2

Apartman-studio***  se sastoji se od spavaće sobe (bračna postelja 160x200), dnevne sobe s kuhinjom unutar koje je jedan rastezljiv kauč (120x200),kupaonice s tuš kabinom, wc-om i natkrivene terase. Dnevni boravak, kuhinja i blagovaona su u jednoj prostoriji.

Oprema i uređaji: klima uređaj, radio sa CD, TV- ravni ekran, Wi-Fi, uređaj za glačanje rublja,  stol za glačanje dječji krevetić, dječji visoki stol, posteljina i ručnici za osobnu higijenu, sušilo za rublje

Kuhinja i dnevni boravak sadrži: Posuđe i pribor za jelo,  Pećnica, Ploča za kuhanje ( 4 plina ), hladnjak s zamrzivačom, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, pekač za pizzu, stol i stolice, kuhinjske krpe, sredstva za pranje suđa i sredstva za čišćenje.

Kupaonica uključuje:  tuš kadu, sušilo za kosu, toaletni pribor (tekući sapun za ruke i toaletni papir) i sredstvo za čišćenje.
Apartman studio za 2 osobe

Studio - Za dvije osobe, Površine: 18m2

Apartman-studio** za 2 osobe se sastoji se od mini kuhinje, francuske postelje(140x200), stol i istolice, kupaonice s tuš kabinom, wc-om i natkrivene terase (0-opremljena)

Oprema i uređaji: klima uređaj, radio sa CD, TV- ravni ekran, SAT-TV, Wi-Fi, uređaj za glačanje rublja,  stol za glačanje, posteljina i ručnici za osobnu higijenu, sušilo za rublje.

Mini kuhinja sadrži: Posuđe i pribor za jelo, Ploča za kuhanje (2 plina), hladnjak s zamrzivačom, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, touster, pekač za pizzu, stol i stolice, kuhinjske krpe, sredstva za pranje suđa i sredstva za čišćenje.

Kupaonica uključuje: tuš kadu, WC, sušilo za kosu, toaletni pribor (tekući sapun za ruke i toaletni papir) i sredstvo za čišćenje.

Kontakt

Ivanka Lenarčič
Kovačka 2 Zadar
23000 Zadar
ivanka.lenarcic@gmail.com
Telefon/Mobitel:
0921885699

Okolina

Pročitaj detaljnije


Linkovi